English

Jean Claud Blanc, drejtori përgjithshëm i PSG

Paris, 29 Shtator NOA - Organika e Paris St. Germain pasurohet dhe jashtë fushës. Siç konfirmohet nga mediat franceze, faktikisht, Jean Claud Blanc do të jetë drejtori i ri i përgjithshëm i klubit në Paris. Blanc, i cili është larguar nga Juvetusi pas inaugurimit të stadiumit të ri, do të merret me të gjitha aktivitet administrative dhe financiare të klubit francez. Detyra e tij e re do të zyrtarizohet në gjysmën e tetorit. Ish-pjesëtari i bardhë e zinjve ditën e stome do të takohet me mikun e tij Leonardo, drejtor aktual sportiv i klubit. r.b/NOA

KOMENTE