English

Chavez i vendosur për të jetuar

Karakas, 11 tetor 2011, NOA- Presidenti i Venezuelës Hugo Chavez është i vendosur për të jetuar dhe për të neutralizuar planet kundër Venezuelës. Ishte vetë Chavez ai që u përgjigj për revistën Forbes e cila parashikoi vdekjen e tij gjatë vitit të ardhshëm, një muaj para zgjedhjeve presidenciale të 7 tetorit 2012. “Jam i vendosur për të jetuar dhe të fitojë zgjedhjet e vitit 2012 si dhe të neutralizojë planet kundër Venezuelës”, u shpreh Chavez i cili është duke luftuar kundër tumoreve duke folur në televizionin shtetëror. a.y/NOA

Në foto: Hugo Chavez

KOMENTE