English

Ish pjesëtari i Oasis, Noel i favorizuar nga bookmaker

Londër, 14 Tetor NOA - Janë vëllezër, por që kompeticioni mes tyre nuk ka munguar asnjëherë, madje as në kohën kur ishin të bashkuar. Flasim për ish-pjesëtarët e grupit britanik Oasis, vëllezërit Liam dhe Noel Gallagher. Fillimisht ka qenë radha e Liam, i cili ka debutuar vitin e kaluar me albumin e tij të parë dhe tani është radha e Noel, prezantimi i të cilit pritet të vijë më 17 tetor. Në këtë rast duhet theksuar se për bookmaker Noel është shumë më i favorizuar për të pasur sukses krodhe kundrejt të vëllait. r.b/NOA

KOMENTE