English

Kanada, në tualetin e një restoranti ndalohet urinimi në këmbë

Vankuver, 14 tetor NOA - Një restorant në Vankuver, në Kanada, i ka dhënë jetë një rregulli tepër të çuditshëm dhe ky do të jetë kundrejt meshkujve. Në tualetin e Edible Kanada, faktikisht, ekzistojnë kartela, të cilat ilustorjnë se nuk lejohet urinimi në këmbë dhe kërkohet ndenja “klasike” në ËC. Në Edible Kanada si meshkujt ashtu dhe femrat duhet të kenë të njëjtën mënyrë për të kryer nevojat e tyre personale dhe kjo me qëllim që mos të ketë ndotje. Ideja ka lindur nga fakti se banjat e meshkujve gjithmonë janë më të ndotur se ato të femrave, por një rregull i tillë mos është paksa ekstrem? Mund të themi vetëm se për përgjigjen e kësaj pyetjes në restorantin Kanadez nuk kanë menduar gjatë. r.b/NOA

KOMENTE
  • Plator Koliqi04:33 - 14 Tetor 2011
    une vete jetoj ne toronto canada po kete lajm nuk e paskam degjuar asniher po me vjen per te qeshur haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • jana00:48 - 14 Tetor 2011
    po te ishte toaleti i perbashket do kishte logjike, perndryshe se shikoj shme te ogjikshem kete vendim nqs vetem meshkj perdorin kete toalet
  • Leonard Cela00:41 - 14 Tetor 2011
    o po vetem shkalle mos te bejme, se per tu ulur sna gjen gje.