Lajme > Lajme Ditore > Tetor - Dhjetor 2011 > Lajmet e datës 17 Tetor 2011
 

Një Korale që ndriçohet me prekje

Itali, 17 tetor NOA - Në Mesdhe ekziston një korale e zezë, e cila mund të ndriçohet në rast se preket. Është një specie, e cila deri në ditët e sotme ishte sinjalizuar vetëm në oqeanin Paqësor, në rreth 700 metër thellësi përgjatë bregdetit kalifornian. Zbulimi i detyrohet Institutit Superior për mbrojtjen dhe kërkimet ambientale (ISPRA), që në ditët e kaluara që ditët e kaluara a gjetur këtë korale të rrallë në ujërat e San Vito, në Sicilinë perëndimore. r.b/NOA

Shkruani KomentinKOMENTE
  • Nuk ka komente të paraqitur në këtë lajm. Jini i pari që shkruani këtë.