English

Google në studime për të blerë Yahoo

SHBA, 24 tetor NOA - Google ka organizuar disa takime me të paktën dy prej burimeve private dhe kjo me qëllim që të blejë motorin e kërkimit historik rival, at të Yahoo. Diçka e tillë është bërë e ditur nga edicioni online i Wall Street Journal, që ka cituar një burim të informuar të këtyre fakteve. Kolosi i Mountainview dhe sponsorët e tij të fuqishëm sa duket kanë nisur vetëm diskutimet në lidhje me këtë çështje, pasi aktualisht nuk ka pasur asnjë ofertë formale në drejtim të kompanisë tjetër. r.b/NOA

KOMENTE