English

Kravitz: Michael Jackson ishte mjeshtër, disqet e tij gur të çmuar

E martë, 1 nëntor 2011, NOA- “Të punoje me Michael Jackson ishte e mrekullueshme, ai ishte një mjeshtër dhe disqet e tij janë gur të çmuar”, kështu u shpreh Lenny Kravitz në një intervistë për “Max”.

“Ishte një person i dashur, simpatik ndonëse kishte naze në punë, pasi dëshironte gjithmonë perfeksionin”, u shpreh Kravitz duke kujtuar mbretin e muzikës pop.

a.y/NOA

KOMENTE