English

Shënon gol nga plot 60 metra largësi (VIDEO)

Pamjet që shihni më poshtë vërtet zgjasin pak, por nga kaq shumë largësi, zor se keni shikuar më parë të bëhet një gol.

Supergoli vjen nga Spanja dhe mediat e atjeshme thonë se ai e meriton kandidimin për golin më të bukur të vitit.

Golin e paparë e ka shënuar Martins në ekipet e kategorisë B në ndeshjen Oviedo kundër Coruxos, raporton agjencia e lajmeve NOA.al.

Kjo ndeshje është zhvilluar në Carlos Tartiere dhe goli është shënuar nga 60 metra distancë duke shtangur edhe mosbesuesin më skeptik.

321
KOMENTE