English

Ricky Martin dhe Nicki Minaj protagonistët e Mac

SHBA, 24 nëntor NOA - Ricky Martin dhe Nicki Minaj janë protagonistët e fushatës së re të Mac Viva Glam 2012, e cila është realizuar nga David LaChapelle. Çdo qindarkë e çmimit të shitjes së produkteve që do të prezantohen nga Ricky dhe Nicki, që do të jenë të disponueshme deri në shkurt të vitit 2012 në Amerikën e Veriut dhe në mars të 2012 në pjesën tjetër të botës, do ti dhurohet fondacionit Mac Aiads në mbështetje të gjithë personave në mbarë botën që janë të preku nga virusi HIV/AIDS. Ambasadore të këtij projekti janë Viva Glam dhe Lady Gaga. r.b/NOA

KOMENTE