English

Lind Universiteti i Seksit, mësimet vihen në jetë me praktikë seksuale

Vjenë, Austri, 4 Dhjetor 2011 NOA/ Rid Bulku – Ky është universiteti i vetëm në botë i dedikuar seksit dhe quhet Universiteti i Seksit (AISOS). Ai është ngritur në Vjenë të Austrisë dhe ka për ideuese dhe pronare, Ylva Maria Thompson.

Ky universitet ndërkombëtar është duke mbledhur fonde me qëllim për të rritur edukimin seksual te studentët që regjistrohen në fakultetet e tij dhe që duan të dinë më shumë për seksin dhe të bëri më mirë dashuri, duke kombinuar teknikën me emocionet seksuale dhe në këtë mënyrë të bëhen dashnorë të zjarrtë.

"Njerëzit kanë tendencë për të shpenzuar para të mjaftueshme në misionin për kultivimin e mendjes dhe zgjerimin e dijes shkencore. Gjithashtu shpenzojnë shumë para dhe për të pasur një trup të bukur dhe gjendje të mirë fizike, por njerëzit nuk bëjnë asgjë për të përmirësuar aftësitë e tyre në praktikimin e mirë të dashurisë dhe zgjerimit të përvojës erotike, shprehet drejtorja e këtij universiteti, raporton agjencia NOA.al.

“Shkolla jonë ka si qëllim për të ndihmuar njerëzit të zhvillojnë aftësitë e tyre dhe të mësojnë sekretet e vogla dhe të mëdha që nuk dijnë për seksin ", thotë drejtorja Ylva Maria Thompson.

Ajo thotë se universiteti disponon salla për studentët duke kombinuar mësime teorike me ato praktike.

Në dispozicion të tyre janë edhe “punëtorët” e seksit që duhet të bëjnë që studentët e regjistruar të ushtrohen dhe të vënë në jetë ato çka mësojnë në teori.

Drejtoresha publikon dhe çmimet. Ylva Maria Thompson pohon se çmimet janë 1.400 euro për semestër gjashtëmujor ose 2800 euro për një vit akademik dhe të gjitha kurset zhvillohen në gjuhën gjermane.

Ajo çka është më e rëndësishmja, studentët kanë nisur të regjistrohen, disa qindra janë shtuar tani në këtë universitet dhe janari do ta gjejë atë me të gjithë auditorët dhe laboratorët e mbushur.

Në videon më poshtë ju mund të merrni një “antipastë” të subjekteve seksuale në laboratorët e këtij universiteti.

r.b/NOA

334
KOMENTE
  • Reni Gjaci19:06 - 04 Dhjetor 2011
    shume e papme kjo shkolla dashka vajt ahahhaha :P