English

Talent show ekstrem në Indi, dhunë shtangëse (VIDEO)

Ata janë vetëquajtur si Luftëtarët Goja dhe janë konkurrentët më ekstremë në India’s Got Talent, një talent show që ka thyer rekorde audience.

Në valën e konkurrencës së këtij spektakli, grupi nuk arriti të dalë në finale, por performanca e tyre shtangu jurinë dhe spektatorët.

Sikundër mund të shihni në video, Luftëtarët Goja vënë tulla mbi kokën e njërit të tyre dhe më pas e godasin me çekiç, më tej një tjetër tërheq një makinë në skenë duke përdorur vetëm dhëmbët ndërsa një i tretë ha xhama sikur të ishin biskota.

332
KOMENTE
  • jual Elbasan23:36 - 04 Dhjetor 2011
    bo bo ca behet keshtuuuuuuuuu
  • Dritan Pasha21:32 - 04 Dhjetor 2011
    nami i ziiiiiii
  • Gezim Skura19:00 - 04 Dhjetor 2011
    nje cmenduri e papare