English

Fergie, pozime seksi dhe relaks

Los Anxhelos, 5 dhjetor NOA - Një shikim tërheqës, pozime seksi që lënë vend për të nxjerrë në pah këmbët e saj të shkëlqyera. Fergie, këngëtarja e Black Eyed Peas, është në kopertinën e revistës “Vegas”, duke lënë pas krahëve problemet me drogën që kohët e fundit ka rrëfyer në një intervistë të gjatë. Aktualisht këngëtarja po shijon një periudhë pushimi dhe mendon vetëm për festat e fundvitit. Projektet e punës janë shtyrë të gjithë për vitin e ardhshëm, ku këngëtarja momentalisht kërkon të qëndrojë vetëm pranë bashkëshortit, aktorit Josh Duhamel. E vetmja gjë që ka programuar është pikërisht viti i ri, që do ta kalojë në Los Anxhelos. r.b/NOA

KOMENTE