English

Saimir Strati nuk resht së thyeri rekorde Guinness, kap të gjashtin

Piktori Saimir Strati, gjate ceremonisë se marrjes te çmimit, "Guinness", per ndertimin e mozaikut me te madh me kokrra kafeje, nje kompozim me 5 kontinentet.

Ky është Guinness i gjashte per Stratin, pas atyre te marre per realizimin mozaikut me rreth 250 mije penela, te ish yllit te pop Michael Jackson, te nje kartëmonedhe nje dollareshe me portretin e Homerit, te kitaristit me rreth 300 000 tapa vere, te nje kali me kruajtese dhembesh dhe autoportretit te Leonardo Da Vincit vetem me gozhde.

KOMENTE