English

Hapësirë, dhuratë për Krishtlindjet nga Saturni

Romë, 27 dhjetor 2011, NOA- Saturni shfaqet si një pemë gjigante Krishtlindjesh, i dekoruar si për festë, falë ngjyrave të shumta të yjeve si Titani, Dioni dhe Tetis.

Është kjo pamja që krijohet nga imazhet spektakolare të ardhura në tokë nga sonda Cassini si një paketë dhuratë për ekspertët e NASA-s, të cilëto këto ditë po ndjekin me entuziazëm udhëtimin e sondës përreth kolosit të sistemit diellor.

a.y/NOA

KOMENTE