English

Një zbulim i ri në Turqi!

Një bust i vjedhur i "Afrovitit" të shekullit të 5 p.e.s u zbulua në Turqi në qytetin Κίrsehir të Kapadokja.
Busti prej mermeri ka përmasat 45 me 16 dhe gjendet në gjendje të ruajtur mirë sipas të dhënave arkeologjike.
Busti i vjedhur u zbulua nga policia Turke gjatë kontrollit të një makine ku u arrestuan dy veta gjatë këtij kontrolli.

KOMENTE