English

Boye dhe Ayews i bashkohen kampit Gana

Treshja e Francës, e John Boye së bashku me vëllezërit Ayew, Andre dhe Jordan kanë shkuar me skuadrën Gana në Afrikën e Jugut.

tre arritën natën e së dielës dhe do të do të marrin pjesë në seancën e së hënës të trajnimit në Campus Bafokeng Sport Mbretërore në Rustenburg.

Goran Stevanoviç tani është në pritje të mbërritjes së sotme të Kwadwo Asamoah dhe Emmanuel Agyemang-Badu nga baza e tyre në Itali.

Skuadra e Ganës prej 25 sportistësh, do të jetë e plotë të martën, kur sulmuesi Asamoah Gyan, do ti bashkohet kolegëve të tij.

KOMENTE