English

E pra, kjo është dashuria ... (Video)

Jaden një vajzë 11- muajshe, luan me qenin e saj që emrin e ka Sadie.
Ajo ndihet e lumtur kur luan me të, qesh dhe kënaqet pa masë.
Shihni këtë video të mrekullueshme midis tyre për të kuptuar dashurinë e kafshës me fëmijën, sa kuptohen dhe të lumtur ndihen me njëri - tjetrin. Çfarë i shtyn ata? Pse sjellja e kafshëve me fëmijët duket më e dashur dhe është, pse jo, në krahasim me të rriturit?!

390

KOMENTE