English

(VIDEO) nga tubimi sot i lëvizjes Vetëvendosje në Merdarë

Ka degjeneruar në përleshje të ashpër përplasja mes protestuesve dhe mbështetësve Vetëvendosjes me forcat speciale dhe policinë kosovare në piken kufitare të Merdarës. Kanë qenë fillimisht protestuesit ata që kanë provokuar policinë duke i gjuajtur me topa bore dhe gurë ndërsa këta të fundit i kërkuan të largohen përndryshe do të arrestohen.

389

KOMENTE