English

Ish - prostituta debuton me të brendshme në Java Couture Fashion (FOTO)

Një vit më parë prostituta franceze Zahia Dehar bëri bujë, pasi ajo e mitur dhe ishte marrë duke u paguar për seks nga 3 yjet e futbollit francez.
Ndërsa jeta e tyre u shpartallua nga akuzat, fati i 19-vjeçar Zahia u transformua krejtësisht.
Zahia ka debutuar linjat e saj me të brendshme femrash në Palais Brongniart - ish Paris Stock Exchange - si pjesë e Javës Couture Fashion.

Për një vajzë që vetëm një vit më parë kishte shitur trupin e saj për të holla, transformimi ka qenë dramatike.
Prostitucioni është ligjor në Francë, por femrat duhet të jenë mbi 18 vjeç e lart , ndërkohë Zahia ishte vetëm 16 kur ajo takoi futbollistët francezë Franck Ribery, Karim Benzema dhe Sidney Govou të cilët u akuzuan pasi kishin paguar 1000 paund për seks.
Njerëzit e përfshirë në akuzat u përballën deri në tre vjet burg dhe një gjobë deri në £ 40,000.
Ndërsa 3 futbollistët nuk pranuan akuzat pasi nuk e njihnin vajzën që ishte në këtë moshë, por dy të tjerë ua rekomanduan atë, reputacioni i tyre u njollos ndërsa Zahia pati një kthim në jetën e saj përmes debutimit në Couture Fashion.

KOMENTE