English

Grabitet një bankë në rrugën e Dibrës, Tiranë

Sapo ka ndodhur një grabitje me armë para pak minutash në rrugën e Dibrës në një nga filialet e një banke.
Agresorët kanë marrë një sasi lekësh nga arka e saj dhe janë larguar me shpejtësi, me një motor.

Policia ka mbërritur në vendngjarje dhe po merr dëshmitë përkatëse për të zbardhur ngjarjen.

KOMENTE
  • Shum IMerzitur17:01 - 30 Janar 2012
    mir ja kan ber i kan qir miun se ka leke sala plot