English

Lady Gaga - Djemtë nuk i frikëson pasuria ime por truri im

Lady Gaga ka qënë në një lidhje me aktorin Taylor Kinney. Por pas 6 muajve ai i kishtë thënë asaj se e donte ashtu si është natyrale, dhe kur ishte me të nuk i pëlqente që ajo të vishte kostume të pazakonta dhe grimin tepër të rënduar-ishte shprehur aktori me miqtë e tij.

Ndërsa Lady Gaga ishte shprehur- "Thjesht nuk jam e aftë të kuptoj si është ajo ndjenjë kur një femër është e lumtur me një mashkull. Djemtë nuk i frikëson pasuria ime por truri im" duke pranuar se deri tani nuk është ndjerë kurrë e respektuar dhe e dashur nga ndonjë mashkull.

KOMENTE