English

Lind foshnja me peshë 6 kg

Një grua në USA ka lindur fëmijën e saj të 2- pa pranuar lindjen me operacion, pasi mjekët i sugjeruan atë, pasi fëmija ishte më shumë se pesha normale e një bebeje.
Fëmija e quajtur Asher e ardhur në jetë nga prindërit Kendall dhe Joshua Stewardson nga St Charles peshon 6 kg.
Sipas Këshillit Kombëtar të Statistikave të Shëndetësisë, një në 1.000 foshnja lindin rreth kësaj peshe.

Personeli mjekësor shprehet se ai është plotësisht i shëndetshëm pavarësisht nga pesha e tij dhe ardhja në jetë 9 ditë me vonesë.

KOMENTE
  • EL DR19:36 - 30 Janar 2012
    hallall momes