English

Beyoncé. Dalja e parë në ekran pas lindjes së vajzës

Fshehja e një trupi pas shtatzanisë nën rrobat e burrit tënd nuk është një opsion për nënat e famshme.

Beyoncé ka dorëzuar më në fund veshjet e gjëra dhe për herë të parë pas lindjes së vajzës ajo del për të festuar me burrin e saj Jay-Z, me një pamje mahnitëse duke veshur një fustan të kuq dhe taka të larta duke e bërë atë një elegante ashtu si para shtatzanisë.

Ajo duket në një formë të përkryer madje ajo shprehet se nuk ka humbur asnjë gram nga fuqia e të qënit vajzë para lindjes.

KOMENTE