English

Banorët e Bërzhitës bllokojnë rrugën Tiranë-Elbasan. Shkaku shpronësimet

Përpara komunës Bërzhitë, aksi Tirana-Elbasan është bllokuar nga protesta e banorëve të zonës. Shkak është bërë mosvlerësimi i tokës që zë autostrada Tiranë-Elbasan nga ana e qeverisë.

Ata shprehen se toka nuk është vlerësuar sipas çmimit të tregut dhe se ata u kanë bërë dhe kërkesë autoriteteve shtetërore por nuk kanë marrë ende përgjigje.

KOMENTE