English

Bobbi Kristina, vajza e Whitney Houston në gjendje të rëndë psiqike

Bobbi Kristina, 18 vjeçarja, vajza e Whitney Houston përfundon 2 herë në spital si rezultati gjendjes së saj shëndetsore të shkaktuar nga lajmi tronditës i nënës së saj.

Ajo është parë të nxirret nga po i njëjti hotel ku nëna e saj u gjet e vdekur në dhomën 434 të hotelit Beverly Hilton.

Ajo ka pësur gjendje shok, dhe pasi është përmirësuar, përsëri ka përfunduar në spital.

Trupin e superstarit e ka parë vetëm e bija dhe asnjë tjetër, pasi është nën proçesin hetimor.
I ati i vajzës është parë mbrëmë në aeroport i cili ka anulluar koncertin e tij për ti qëndruar pranë vajzës së tij.

KOMENTE