English

Ecën mbi akull lakuriq, për të shpëtuar qenin e tij

Pasi hoqi rrobat dhe qëndroi vetëm me të brendshmet e tij në të ftohtë të hidhur, ky njeri rrezikoi jetën e tij duke u përpjekur për të shpëtuar qenin e tij nga një lumë i ngrirë.
Momente më vonë, pasi ai ecte këmba dorazi përgjatë në akull, ai ra në ujë - por për fat të mirë, si qen dhe pronari u ngritën pau dëmtuar dhe vazhduan ecjen e tyre.
Paul Wenborne, i cili i bëri fotografi duke ecur për të shpëtuar qenin e tij nga në lumin Stour në Essex dje, e përshkroi sjelljen e njerit të paindetifikuar ai një akt të budalla të guximshëm.

KOMENTE