English

Vajza alergjike ndaj ujit

Për çiftet e dashuruar dita e Shën Valentinit është një shanc i mirë për të marrë dhe dhënë puthjet e ngrohta.
Ndërsa për Rachel Prince është krejtësisht ndryshe. Ajo nuk mund ta puthë të fejuarin e saj Lee Warwick, për shkak të një alergjie të rrallë që quhet aquagenic urticaria.

"Unë do të marr lule por nuk mund të shkëmbejmë puthjet" thotë ajo.
Ajo nuk mund të prekë asgjë që ka të bëjë me ujin, qoftë dhe pak pështymë, ajo s'mund të laget nga shiu.

Ajo dhe kur bën dush, lëkura e saj skuqet dhe është tepër e dhimbshme kështu që duhet të rrijë për disa kohë në krevat që ti kalojë. Madje dhe kur pi ujë fyti i saj krijon dhimbje. Ndërsa vetëm lengjet janë pak më mirë.

Madje dhe disa mjekë nuk arrijnë ta besojnë për alergjine e saj por ajo e ka një të tillë.

Ajo është njohur me të fejuarin e saj ditën e Shën Valentinit në 2007 dhe për ta është një ditë speciale por që fatkeqësisht nuk mund të shkëmbejnë puthjet.

KOMENTE