English

(VIDEO) Banorët kërkojnë ndihmë

Reshjet e dëborës që nuk kanë ndalur asnjë moment kanë bllokuar shumë keq komuna të tëra në mbarë vendin. Me mijëra familje nuk kanë më asnjë komunikim dhe shumë prej tyre vuajnë mungesën e energjisë elektrike, mungesën e ushqimeve, shërbimeve shëndetësore.

496

KOMENTE