English

(VIDEO) Ndërpriten ndihmat nga ajri

497


Regjimenti i helikopterëve ka ndërprerë fluturimet e dërgimit të ndihmave ushqimore në zonat e bllokuara nga dëbora.

"Sot është e pamundur të fluturohet. Retë janë shumë të ulëta, megjithatë pilotët janë gati dhe në rast se krijohet qoftë edhe një mundësi e vetme, ne do ta realizojmë misionin. Pilotët tanë kryen gati 8 misione, por kushtet e motit nuk po lejojnë që ne të ndërhyjmë. Ne kemi programuar të gjitha masat për të vepruar, për të ndihmuar menjeherë sapo të përmirësohen kushtet e motit", thotë Dhori Spirollari, komandant i Forcave Ajrore.

KOMENTE