English

(VIDEO) Shihet në Re fytyra e një njeriu para se të vdiste

493
Saktësisht në kohën kur Gerry Wells po fluturonte përmes reve mbi lumenjtë e Veriut në një udhëtim nga Brisbane në Sidnei më 9 janar, ish redaktori i Northern Star, Russell Eldridge mori një foto të reve mbi Shores Ocean
Z. Wells ishte nisur për të vizituar familjen dhe miqtë e tij, në veri të Star.
Z. Wells, 62, vdiq nga një atak në zemër vetëm pak ditë më vonë më 24 janar.
Wells, jetoi në Brisbane, por ai kurrë nuk e pa fotografinë e shfaqur në qiell që i ngjante atij aq shumë, ndërkohë ajo u publikua në shtyp më 11 janar.
Wells ishte ish-drejtor në Northe Star.
Familja, reja dhe fotografia në një kryeartikull ju shpërndanë pjesëmarrësve në varrim.
Dawson, një mik i Wells, deklaroi se të gjithëve në përshkoi një e dridhur dhe emocion i fortë, kur pamë fotografinë dhe ngjashmërinë e tyre.
Ai tha gjithashtu se, askush nga ata të cilët e njohin Wells-in, nuk beson se ishte një rastësi, përkundrazi: “Besoj dhe besojmë të gjithë se diçka e Madhe, mbi ne, e dinte se kjo gjë ishte gati të ndodhte”.

KOMENTE