English

Whitney Houston vdiq nga droga. Raporti pas ekzaminimit

Whitney Houston është raportuar se vdiq nga përzierja e një koktej të Xanax dhe droga të tjera të fuqishme me alkool. Ajo kishte marrë qetsues kur kishte shkuar në hotel dhe qe futur në vaskë për tu çlodhur, por qetsuesit që piu ishin përzierë me alkoolin e një nate më parë dhe i kishin dhënë gjendje gjumi kur ajo qe futur në vaskë.

Mirpo tani probëemi qëndron te vajza e saj shprehen të afërmit, pasi ajo pësoi 2 herë gjendje krizë psikologjike për shkak të vdekjes nënës së saj.

KOMENTE