English

Ivana Trump. 63 vjeçarja me të dashur të ri

Ivana Trump nuk mund të rrinte pa shkuar me pushime, edhe këtë dimër. Ajo shkoi për pushime në Karaibe - dhe përsëri me një të dashur të ri. Ish-bashkëshortja e miliarderit Donald Trump është e martuar tani për herë të katër, kurse së fundi është shkurorëzua në vitin 2009.

Që nga ajo kohë 63-vjeçarja është parë rregullisht nën shoqërimin e meshkujve shumë të rinj, dhe pothuajse çdo muaj shfaqet në publik me një djalë i ri.

KOMENTE