English

Jevgenia Timoshenko akuzon mjekët për fshehjen e saktë të të dhënave

Jevgenia Timoshenko, vajza e ish kryeministres së Ukrainës, Julia Timoshenko, është mjaft e frikësuar për gjendjen që po kalon nëna e saj në burg si pasojë e kushteve abuzive në burg.

Në një njoftim për mediat ajo akuzon për abuzim të raporteve mjekësore të nxjerra nga mjekët e pavarur kanadezë dhe gjermanë, të cilët kanë fshehur vërtetësinë e vizitave mjekësore.

KOMENTE