English

Kate Upton reklamë për Carl's Jr. burger (FOTO)

Miqtë e Kate Upton e bënë një ndërhyrje vitin e kaluar, kur ata mendonin se modelia kishte vënë në peshë më shumë.

Por 19-vjeçaria bukuroshe natyrisht që nuk ka kujdes në kënaqësinë që i jep ushqimi i shpejtë si Burger Jr një Carl apo lloje të tjera.
Në Sport Illustrated 2012, vajzë ka thënë se ajo ka një oreks të shëndetshëm dhe qëndrim ndaj ushqimit, duke e bërë atë perfekte për fushatën.

Megjithatë fotot e saj janë perfekte.

KOMENTE