English

Macja pushon bebin që qan dhe e vë në gjumë (VIDEO)

Aaron Grant, 35 vjeç, në Kanada, babai i foshnjë së vogël, Connar është i kënaqur që ka shkrepur aparatin e tij duke treguar se si macja e shtëpisë së tyre pasi dëgjon bebin që qan, shkon dhe ngadalë në prekjet që i bën bebit, përpiqet për të ndaluar lotët e tij dhe ta vërë atë në gjumë.

Ndiqni videon e mëposhtme.

511

KOMENTE