English

Nicki Minaj 2012 All-Star NBA në Qendrën Amway natën e kaluar në Orlando (VIDEO)

556

Performancë fantastike e këngëtares Nicki Minaj natën e kalur në Orlando-Florida.

Ajo ka përshëndetur gjithë fansat e saj edhe pse para nje jave ajo pati një sulm në skenë.

Ajo prezantoi një miks të hiteve të saj, më të mira, përfshirë dhe Super Bass së bashku me trupën e kërcimtarëve.

KOMENTE