English

Spahiu: Ky është dimri i fundit për Berishën (VIDEO)

557
Në qytetin e Durrësit, drejtuesi i kësaj lëvizjeje, Kreshnik Spahiu, ka shpërthyer ashpër ndaj kryeministrit Berisha duke thënë se ky është dimri i fundit i tij dhe se Partia Demokratike shpejt do të jetë në minorancë.

KOMENTE