English

(VIDEO) Presidenti Topi vizitë në Katar

Prej disa kohësh vendet e Gjirit Persik janë në modë në Perëndim. Vende që kanë njohur një zhvillim të madh, një bum ndërtimesh dhe janë mbuluar nga luksi, vende si Kuvajti, Emiratet e Bashkuara Arabe apo Katari. Në Katar, nuk është aspak e tepruar të thuhet se për momentin në modë është Shqipëria.


569

KOMENTE