English

7 këshilla indiane për një fytyrë si të bebes

Kjo varet se si ju kujdeseni për fytyrën tuaj. Filloni duke i dhënë vetes 15 minuta në mëngjes dhe 15 minuta para se të flini.
Këshillë 1:

Merrni 1 lugë gjelle me qumësht të pazier dhe me një copë pambuku fshijeni fytyrën tuaj duke bërë leëvizje rrethore dhe në zonën e qafës. Bëje për 15 minuta. Laheni me ujë të ftohtë.

Këshillë 2:

Merrni një fetë të trashë kastraveci. A mos e qëroni, fshijeni në lëvizje rrethore në të gjithë fytyrën dhe zonat e qafës. Laheni pas 15 minutash.

Këshillë 3:

Përgjysmoni një domate, butësisht fshijeni mbi fytyrë dhe qafë dhe lahnei pas 15 minutash.

Këshillë 4:

Merrni një lugë krunde gruri ose lëvore tërshërë. Bëni një pastë me disa pika uji dhe fshijeni fytyrën dhe qafën butë me këtë duke larguar qelizat e vdekura. Mos përdorni sapun, vetëm një spërkatje me ujë të ftohtë që do të veprojë si një astringent dhe mbyll poret.


Këshillë 5:

Dhallë i holluar vihet në fytyrë dhe lihet për 15 minuta, butësisht fshijeni me pambuk të njomë para se të aplikoni make-up.

Këshillë 6:

Fshijeni fytyrën dhe me një kub akulli.

Këshillë 7:

Një fetë të hollë molle. Vendoseni këtë në fytyrë dhe lëreni për 15 minuta. Këto thithin vajin ekstra dhe ndihmon për të mbyllur poret.

KOMENTE