English

Agron Aliaj. Mjekët shprehen optimistë (VIDEO)


Prej dy ditësh koreografi kryesor i Teatrit të Operas dhe Baletit, Agron Aliaj, ndodhet i shtruar në Spitalin Ushtarak. Profesori i preferuar i sa e sa balerinëve shqiptarë me famë në botë ende e ka të pamundur të lëvizë.

631

KOMENTE