English

Format e zogjve që krijojnë në fluturim (FOTO)

Foto fantastike të formuar nga zogjtë në fluturim mbi liqenin Moga në Ankara Turqi.

"Ashtu si një karikaturë fotografia Nuray Gonulalan ka kapur këtë tufë zogjsh të cilët kanë formuar një pikëçuditëse pasi ata u sulmuan nga një grabitqar.


Gjithashtu tufa e zogjve ka formuar një formë tornado-esque në qiell.

Për të gjithë ata që e kanë parë ishte një pamje që ndryshonte në çdo sekondë dhe mjaft mbresëlënëse.

KOMENTE