English

Pinguinët fluturojnë me avion (VIDEO)

Pasi fluturimi nisi, kapiteni i Delta Flight 486, pyeti pasagjerët nëse dikush ka alergji nga pinguinët.
Dhe pasi mori kofirmim JO, ai u bëri një surprizë pasgjerëve duke lëshuar dy pingiunë që ishin akomoduar në klasin e parë.

Pete, gjashtë, dhe Penny, 12, ishin të nevojshëm për tu marrë nga Atlanta në Nju Jork për një premierë filmi, dhe atyre u ishte rezervuar në një fluturim Delta - në klasin e parë.
Ndërkohë pasagjerët u lajmëruan që nuk duhet t'i preknin apo t'u ndërprisnin rrugën.
Më pas ata u morën dhe u vendosën në arkat e tyre.
634

KOMENTE