English

Karrikoni telefonin me frymëmarrjen tuaj

Maska që shfrytëzon fuqinë e erës së krijuar nga frymëmarrja duke e kthyer në energji elektrike.

Zbulimi më i ri që është bërë kohët e fundit, lidhur më këtë lloj maske që do të zërë vend në të gjitha veprimet tona pa na penguar aspak.

Maska elektronike përmban turbina të vogla të erës dhe energjia e krijuar është transferuar nëpërmjet një kablli të pajisjes suaj elektronike.
Zbuluesi JOCO Paulo Lammoglia, nga Rio de Janeiro, Brazil, tha se pajisja mund të përdoret në të gjitha situatat madje dhe kur flemë.
Ai tha: "Unë shpresoj për të sjellë një koncept të ri në prodhim dhe për të zvogëluar gjurmët e karbonit.
"Energjia e saj është në dispozicion 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë.

Ajo nuk ka kamera, apo shfletues faqesh, ose të tjera hi-tech ekstra si touchscreens(prekje ekrani)
Është projektuar thjesht për të punuar si një telefon i cili të zgjasë sa më shumë.
Telefoni del në shitje më 15 mars, me çmim prej £ 60 në Britani të Madhe dhe 70 $ në SHBA
Telefoni është projektuar si një telefon 'rezervë' ku ju mund ta mbani në kroskot për emergjenca.
Ideja është që ju mund ta mbani atë atje pa u brengosur nëse është i karrikuar apo jo.

Telefoni Spare One nuk ka nevojë për rimbushje.

KOMENTE