English

E fiksuar pas Barbit. Harxhon gjithë pasurinë e saj që të duket si Barbi

Barbies janë të rezervuara zakonisht për vajzat e reja.
Por, një 24-vjeçare ishte e fiksuar pas Barbit dhe kështu ajo filloi me mbledhjen e saj të kukullave, si dhe shpenzoi 10,000 euro në kirurgji kozmetike që të duket si një e tillë.
Charlotte Hothman ndryshoi hundën, buzët leu flokët me qëllim që të kthehet në një Barbi të vërtetë. Ajo ka shpenzuar edhe të gjitha paratë e saj rezervë për veshjet si të Barbit me qëllim që të ndihej e kompletuar si ajo.

Ajo shprehet se djemtë tregohen të larguar nga unë pasi unë dashuroj më shumë Barbin, megjithatë një ditë dashuria e vërtetë do të vijë i cili do më pranopjë mua kështu siç jam dhe ndihem.

KOMENTE