English

iPad për macen. Luani me macen lojra online, por të sigurt se do humbni (VIDEO)

Në maj të 2011 kompania e prodhimit të ushqimeve për macet Friskies, ka hedhur në treg dhe disa lojra në iPad që luhen nga macet të cilat janë bërë kampione në krahasim me njerëzit që kanë luajtur të njëjtën lojë.

Kompania tani është duke punuar për një lojë të re e cila mendohet të shpallë macet super kampione dhe në krahun tjetër kompania shpreson të mos ngjallë ndjenja xhelozie ndaj maceve të cilat mund të jenë fituese.
Loja quhet You vs. Cat dhe është publikuar për herë të parë në Festivalin e SXSW në Austin, Texas
655

KOMENTE