English

Jennifer Lopez dhe videoklipi i saj i ri (FOTO)

Jennifer Lopez edhe pse 42 vjeç radhitet një ndër më të mirat për fromat e trupit të saj.

Edhe këtë herë veshja e pantallonave të zeza me shkëlqim dhe të ngjituara pas trupit tërhoqi vëmendjen e saj gjatë xhirimit të klipit të saj të ri në
Acapulco, Meksikë.

Ajo shihet me të dashurin e saj të ri, që është pjesë e video klipit të saj, si dhe ata janë parë bashkë më shumë kohët e fundit nën diellin e ngrohtë të Rio de Janeiro ku krahas punës nuk lënë pas dhe argëtimin.

KOMENTE