English

Lindsey Walker transeksualja më e gjatë në botë (FOTO)

NJë lojtar tepër i gjatë i basketbollit nga Cleveland, Ohio, për 21 vjet ka luajtur nën emrin e tij të vërtetë Greg, por këtë vit ai që tani është bërë ajo, ka vendosur emrin në listën e basketbollit për femrat amerikane.

Greg ka vendosur të kthehet në femër. Emri i tij tani e tutje është Lindsey Walker, është fshehur pas luajtjes së basketbollit dhe asnjëherë nuk i ka shfaqur ndjenjat e saj për të qënë një femër.

Ajo shprehet se unë e ndieja se isha një vajzë në trupin e një djaloshi.

Një ditë ajo vendosi të shfaqej ashtu si ajo ndiheshe duke ndryshuar pamjen e saj të kthyer në një femër.
Ajo ndali trajnimet dhe lojrat gjatë kohës që kurohej për kthimin e seksit të saj dhe tani duke qënë e lumtur me pamjen dhe jetën e saj ka vendosur të konkurrojë në lojrat olimpike por në listën e femrave.

Lindsey Walker, 26 vjeç është gjithashtu duke shpresuar për të fituar titullin si transeksualja më lartë në botë.

KOMENTE