English

Will Smith sfidon thashethemet për divorc

Will Smith ka shuar kurozitetin e të gjithëve dhe fjalët e shumta që ishin përhapur lidhur me martesën e tij që gjasme po shkonte drejt divorcit.

Por nuk ishte e vërtetë, pasi Will bashkë me familjen e tij gruan dhe aktoren Jada Pinkett si dhe me dy fëmijët e tyre djalë dhe vajzë, u shfaqën në publik dhe ishin tepër të lumtur.

Ata dukeshin aq të hareshëm sa mbanin në dorë të shtrënguar njëri tjetrin gjatë ndjekjes së një loje NBA.

Çifti Hollivudian nuk mund të ndalë të qeshurat pasi ata u ulën në krah të gjykatës në një lojë NBA, dje në Filadelfia, Pensilvani.

KOMENTE