English

Zijadin Sela akuzon Gruevskin se i ka duart të lyera me gjak shqiptari (VIDEO)

Incidentet e fundit ndëretnike kanë nxitur debate të ashpra në Parlament mes deputetit te PDSH-së, Zijadin Sela dhe kryeministri Nikolla Gruevski.
703

KOMENTE
    Eccobet