English

2 minatorë në Bulqizë asfiksohen nga gazi

Destan Kola 47 vjeç dhe Imer Konesha 57 vjeç, të dy minatorë, njoftohemi të jenë
asfiksuar nga gazi në nivelin e 13 -të të minierës në Bulqizë.

Menjëherë minatorët janë nxjerrë të asfiksuar nga kolegët e tyre dhe janë dërguar në spitalin e qytetit menjëherë për ndihmë mjekësore.

Ndërkohë policia po punon për shkaqet e këtij incidenti.

KOMENTE